Historiek

De Prêtre Orthopedie is niet in één dag ontstaan. Al zes generaties lang bouwen we aan een onderneming die is uitgegroeid tot een modern, eigentijds orthopedisch centrum met een betrouwbare reputatie in heel België.

Op het einde van de 19e eeuw vestigde lederhandelaar Pieter Benjamin De Prêtre zich in de Moerstraat te Brugge.
Zijn zoon Pieter trad in zijn voetsporen en legde de basis van de moderne schoenmakerij: met zijn vakkundig maatwerk genoot hij al gauw een groot aanzien in Brugge. Onder de vleugels van zijn zoon Georges werd “De Prêtre” in de jaren ’50 steeds meer een begrip in de streek. Almaar meer mensen met moeilijke voeten vonden dan ook hun weg naar de Noordzandstraat voor een op maat gesneden comfortschoen.

VAN De eerste stappen …

TOT EEN ABSOLUTE TRENDSETTER

In september 2021 lanceren we met House of Feet Pro ons nieuwste project. Er is behoefte aan wetenschappelijk draagplatform om onze uitdagingen en innovatieve oplossingen aan mekaar te koppelen. Bijvoorbeeld op het gebied van 3D-printing, slimme technologie die aansluit bij een 100% oplossing op maat. Dit is enkel mogelijk door interdisciplinaire samenwerking en netwerkvorming op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, zorg, onderwijs en opleiding.

TELKENS EEN GESCHIKTE OPLOSSING

ARTSEN-SPECIALISTEN

SCHOENTECHNOLOGEN

PODOLOGEN

BANDAGISTEN

COLLEGA'S UIT DE ZORG