veiligheidszolen

Wij maken volledig op maat gemaakte veiligheidszolen die voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Maatname in één van onze servicecentra!

de juiste zool voor elke schoen

Elk merk van veiligheidsschoenen heeft een aan aantal voorwaarden waar een steunzool moet voldoen om aan alle Europese ESD veiligheidsnormen te beantwoorden. Daarvoor werkt elk merk met een andere cover of materiaal. Wij hebben alles in huis om op elk merk van veiligheidsschoen de bijpassende veiligheidszool te maken.

maatname

Het succes van een goede steunzool of orthopedische schoen begint bij de perfecte maatname. Om deze zo nauwgezet mogelijk uit te voeren beschikken we over verschillende technieken.

We kunnen de voeten gipsen of in een afdrukdoos plaatsen. We kunnen voeten ook in 3D scannen met de Structure sensor op iPad of met een laserscanner in één van onze servicecentra. Een aanvullende loop- en ganganalyse voor een nog vollediger is ook een veelgebruikte optie.

 

ontwerp

Onze experts ontwerpen de steunzolen in 3D in de Lutracas software. Deze kunnen daarna gefreesd of geprint worden Iedere compartiment van de steunzool kan afzonderlijk bekeken worden en aangepast worden aan de voet van de patient.

De laatste stap bij het ontwerpen van veiligheidszolen is de zool te overtrekken met de, aan de specifieke schoen gekoppelde S3 genormeerde cover.