PODOLOGEN

Samenwerken met House of Feet

House of feet als podologie partner

House of Feet trok jaren geleden al volop de kaart van de podologie. Onze podologen ontvangen patiënten in de volledig uitgeruste kabinetten in onze zeven servicecentra.

Het opstarten van een podologie praktijk is niet evident, wij kunnen je al een eind vooruit helpen door een partnership aan te gaan.

HOE SAMENWERKEN

De instapkost voor een samenwerking met House of Feet is minimaal. Een eenvoudige 3D scanner en een tablet of smartphone en u komt al heel ver!

Samenwerken met House of Feet kan op verschillende manieren. U bepaalt de aanpak, u voert het podologisch onderzoek uit en u bepaalt de criteria waaraan de zool moet voldoen.

Bezorg ons de 3D beelden van een afdrukdoos of voet en onze ervaren podologen ontwerpen en frezen de perfecte functionele zool in de LutraCad software voor uw patïent, naar uw opmerkingen.

Ontwerpt u liever zelf digitaal uw podologische zolen? Wij frezen ze uit voor u in de door u gekozen materialen en bezorgen u deze bij u terug binnen de 3 werkdagen!

PODOLOGIE APP

 Wie kiest voor een partnership met House of Feet bieden we ook gratis onze podologie-app aan. Bij de ontwikkeling van deze app werden onze podologen geraadpleegd bij elke stap van het proces. Van podologen voor podologen!

 Met deze app kunt u uw volledige patiëntenbestand beheren. U kunt patiënten opvolgen, de resultaten van onderzoeken bijhouden, 3D bestanden uploaden om later makkelijk zolen opnieuw te laten frezen of de bestaande ontwerpen bij te werken. De app bevat ook een track & trace waarmee u al uw bestellingen op de voet kunt volgen.

DOE DE GRATIS TEST!

Upload uw .obj of .stl file.  Wij ontwerpen en/of fresen voor u gratis een paar leesten of steunzolen.

RAADPLEEG ONZE INFOFOLDER

In onze informatiefolder ontdek U de mogelijkheden van een samenwerking met House of Feet. U hoeft niets te downloaden.

WAAROM HOUSE OF FEET?

N

Blijf zelf architect van je zool

N

Lage instapkost - gratis test

N

Wij frezen jouw zolen

N

Paketten op maat

N

Geen wurgcontracten

N

Hoge mate van vrijheid

N

vrije keuze in software

N

Technische ondersteuning bij ontwerp in Lutracad

N

Groot gamma podologisch verantwoorde schoenen

FAQ

Wat is de levertermijn van een paar podologische zolen?

De levertermijn bedraagt 5 werkdagen.

Kan ik zelf mijn zolen ontwerpen?

Absoluut, we geven je de mogelijkheid om zelfde architect te zijn van je zool. Bezorg ons het 3D bestand en wij frezen jouw ontwerp in het door jouw gekozen materiaal.

Kunnen jullie mijn zolen ontwerpen?

Als je liever wat meer tijd besteed aan je patiënt kan je het ontwerpen van de zool aan ons overlaten. Bezorg ons alle details en wij ontwerpen en frezen de perfecte zool voor jouw patiënt.

Wat zijn semi-orthopedische schoenen?

Semi-orthopedische schoenen zijn confectieschoenen die ruimer en breder zijn de normale schoenen uit de winkel. Ze zijn voorzien van een uitneembare zool zodat de op maat gemaakte steunzolen perfect in de schoenen kunnen gelegd worden.

Semi-orthopedische schoenen worden veelal gemaakt in elastische stoffen waardoor de druk op de tenen te verlicht wordt. De binnenschoen is ook naadloos waardoor wrijvingspunten minimaal zijn.

 Deze schoenen zijn uitermate geschikt voor diabetespatiënten met een verhoogd risico op voetwonden of reumapatiënten.

 Voor diabetespatiënten met een voorschrift van de specialist is er een terugbetaling mogelijk via de mutualiteit van € 144,08 (d.d. 01/01/2020). Kinderen hebben recht op twee paar diabetesschoenen per jaar. Volwassenen op één paar per jaar.

Wat heb ik nodig om een samenwerking met House of Feet op te starten?

De instapkosten voor een samenwerking met House of Feet zijn minimaal. Een tablet en een structure sensor voor het maken van 3D scans zijn al voldoende. Als je zelf je zool gaat ontwerpen is ook de aankoop van een softwarepakket noodzakelijk. Onze experts staan je graag bij en adviseren je graag geven bij je beslissing.