veiligheidsschoenen

Wij maken volledig op maat gemaakte orthopedische werkschoenen die voldoen aan de hoogste europese veiligheidsnormen. Maatname kan aan huis, in het ziekenhuis op de werkvloer of in één van onze servicecentra!

maatname

Het succes van een goede veiligheidsschoen schoen begint, net als onze orthopedische schoenen, bij de perfecte maatname. Om deze zo nauwgezet mogelijk uit te voeren beschikken we over verschillende technieken.

We kunnen de voeten gipsen of in een afdrukdoos plaatsen. We kunnen voeten ook in 3D scannen met de Structure sensor op iPad of met een laserscanner in één van onze centra.

Wij behandelen patiënten voor orthopedische schoenen aan huis, in het ziekenhuis in één van onze servicecentra of rechtstreeks op het werk van de patiënt.

productie

Om aan de hoge Europese veiligheidsnormen te voldoen hebben wij samenwerkingen met externe partners. Onze expertise op gebied van schoenen op maat gekoppeld aan hun expertise in veiligheidsschoenen zorgt voor een perfecte partnership.

 

terugbetaling

Indien een patiënt over een voorschrift van een specialist beschikt én reeds een terugbetaling geniet voor orthopedische stadsschoenen via de mutualiteit kunnen wij voor hem/haar een aanvraag indien bij de VDAB voor orthopedische veiligheidsschoenen.

Ook via de verzekering kan voor patiënten die het slachtoffer geworden zijn van een ongeval een terugbetaling op orthopedische veiligheidsschoenen aangevraagd worden.

De volledige administratie wordt door ons georganiseerd. Geen stress dus voor de doorverwijzer noch voor de patiënt.