steunzolen

3D gefreesd, 3D geprint of op de ambachtelijke manier? Wij hebben alles in huis om voor uw patiënt de perfecte zool op maat te maken.

maatname

Het succes van een goede steunzool begint bij de perfecte maatname. Om deze zo nauwgezet mogelijk uit te voeren beschikken we over verschillende technieken.

We kunnen de voeten gipsen of in een afdrukdoos plaatsen. We kunnen voeten ook in 3D scannen met de Structure sensor op iPad of met een laserscanner in één van onze servicecentra. Een aanvullende loop- en ganganalyse voor een nog vollediger resultaat is ook een veelgebruikte optie.

ontwerp

Onze experts ontwerpen de steunzolen in 3D in de Lutracad software. Deze kunnen daarna gefreesd of geprint worden. Maar ook op de ambachtelijke manier worden steunzolen ontworpen in kurk en leder, EVA of composiet.

In beide gevallen kan elk compartiment van de zool afzonderlijk gecorrigeerd worden in functie van de voet.

technologiEën

Wij volgen steeds alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en investeren continu in de nieuwste technologieën, materialen en opleidingen voor onze podologen en schoentechnologen.

 

terugbetaling

Indien een patiënt over een voorschrift van een specialist beschikt heeft hij/zij iedere 2 jaar recht op een gedeeltelijke terugbetaling van €77,14 op de steunzolen. Kinderen onder 18 hebben zelfs jaarlijks recht op deze terugbetaling.