Orthopedische schoenen op maat

House of Feet koppelt meer dan 100 jaar ervaring in schoenen op maat aan de nieuwste technologieën in onze markt. De volledige productie gebeurt in onze atelier in Brugge.

maatname

Het succes van een goede orthopedische schoen begint bij de perfecte maatname. Om deze zo nauwgezet mogelijk uit te voeren beschikken we over verschillende technieken.

 We kunnen de voeten gipsen of in een afdrukdoos plaatsen. We kunnen voeten ook in 3D scannen met de Structure sensor op iPad of met een laserscanner in één van onze centra.

 Wij behandelen patiënten voor orthopedische schoenen aan huis, in het ziekenhuis of in één van onze servicecentra.

productie

De volledige productie gebeurt in onze atelier in Brugge. Zo hebben wij een nauwgezette controle op elke stap van het productieproces. We maken onze schoenen in leer en kunststoffen van de beste kwaliteit.

Elke orthopedische schoen wordt ook gemaakt met een ingebouwde op maat gemaakte orthopedische steunzool.

esthetiek vs functionaliteit

House of Feet heeft ook al jaren als missie om de drempel voor het dragen van orthopedische schoenen te verlagen. Onze uitgebreide catalogus bewijst dat een orthopedische schoen absoluut hip en modern kan zijn.

 Ons team van ontwerpers volgt de laatste modetrends op de voet en 2x per jaar verschijnt onze nieuwe catalogus aangepast met de nieuwste modellen. Vraag onze catalogus aan!

technologiEën

Wij volgen steeds alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en investeren continu in de nieuwste technologieën, materialen en opleidingen voor onze podologen en schoentechnologen.

 

zorgeloze samenwerking

Wij nemen het volledige administratieve afhandelingsproces en alle communicatie met de patiënt voor onze rekening. Wij volgen elk dossier nauwgezet op en proberen elke doorverwijzer maximaal te ontzorgen.

terugbetaling

Volwassen patiënten met een pathologie die in aanmerking komt voor terugbetaling van orthopedische schoenen hebben tot en met 65 jaar jaarlijks recht op een nieuw paar.

Patiënten ouder dan 65 hebben, afhankelijk van de pathologie, ieder jaar of iedere 2 jaar recht op een nieuw paar schoenen.

 Voor patiënten onder de 18 is dit zelfs iedere 9 maanden.

De ernst van de pathologie bepaalt de categorie waaronder een patiënt valt. Deze wordt bepaald door medisch adviseur van mutualiteit

 Categorie A

  • Jaarlijks recht op nieuwe orthopedische schoenen
  • Remgeld: EUR 41,86

 Categorie B

  • Jaarlijks recht op nieuwe orthopedische schoenen tem. 65j
  • Ouder dan 65j, iedere 2 jaar recht
  • Remgeld: EUR 167,32

 Categorie C

  • Jaarlijks recht op nieuwe orthopedische schoenen tem. 65j
  • Ouder dan 65j, iedere 2 jaar recht
  • Remgeld: EUR 209,10