STRATEGISCHE OVERNAME

House of feet neemt
frank borghs over

Tom Boerjan, CEO House of Feet

Tom Boerjan, CEO

12 januari 2022

House of Feet is niet in één dag ontstaan. Al vijf generaties lang bouwen we aan een onderneming die is uitgegroeid tot een modern, eigentijds orthopedisch centrum met een betrouwbare reputatie in heel België.

Om onze landelijke dekking te vergroten nemen we de handelsactiviteiten over van onze Antwerpse sectorgenoot Frank Borghs uit Deurne. Daarmee wordt House of Feet één van de belangrijkste spelers in steunzolen, orthopedische schoenen en medische voetzorg in België.

“De Belgische gezondheidszorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De levensverwachting stijgt en de zorgvraag neemt toe. Ziektes zoals diabetes, aangeboren voetafwijkingen of sportletsels zijn dagelijks een voorkomende oorzaak van voetproblemen. Met de overname van Frank Borghs in Deurne, wordt het voor Antwerpse klanten nog makkelijker om zich van uitstekende voetzorg te voorzien.”

Tom Boerjan

CEO, House of Feet

De overname brengt het totaal aan service centra op zes. Naast het hoofdkantoor in Brugge heeft House of Feet ook vestigingen in Ieper, Oostende, Lokeren, Aalst en nu ook Deurne.

Overname Borghs door House of Feet

Deze overname versterkt de positie van House of Feet in zijn rol als voetzorgspecialist.

KENNIS- EN EXPERTISEPLATFORM

Het professionele team van House of Feet staat klaar om u te helpen en te voorzien van advies.

Blijf via mail op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen omtrent schoentechnologie.

BLIJF OP DE HOOGTE